Online Kütüphane ve Legalbank Deneme Erişimi

18.09.2024
Online Kütüphane ve Legalbank Deneme Erişimi

Değerli kullanıcılarımız,  Hukuk alanında yayınlanmış kitap, dergi, yargı kararları ve mevzuat bankasını içeren Legal Online Veri Tabanları “Online Kütüphane” ve “Legalbank” 30 Kasım 2024 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Erişim için tıklayınız.

Online kütüphane ile;  telif hakları Legal Yayıncılığa ait basılı hukuk kitapları (625 +) ve 11 farklı başlıktaki hukuk dergilerinin (900 +) tüm sayılarının basılı ile birebir aynı görünümlü dijital hallerine online olarak ulaşılabilmektedir.

Online Kütüphane erişim için tıklayınız.

Site kullanım kılavuzu için tıklayınız.

Legalbank ile;  içtihata (3.500.000 +) (Yargıtay, Danıştay, BAM, BİM vb.)  mevzuata (53.000 +) (Kanun, KHK, CBK, Yönetmelik, Tebliğ vb) akademik ve uygulamaya yönelik makalelere (42.000 +) , tezlere (14.800 + ) dilekçe ve belgelere (4.000+) gerekçelere (400 +) online olarak erişilebilmektedir.

Legalbank’a erişim için tıklayınız.

Site kullanım kılavuzu için tıklayınız.