Ailesinden Uzakta Eğitim Alan Öğrenciler İftarda Bir Araya Geldi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görme Engelli Birimi ve Samsun Altı Nokta Körler Derneği tarafından organize edilen iftar programıyla ailesinden uzakta eğitim alan öğrencilerle buluşuldu.

Sosyal farkındalık amacıyla Polis Evinde düzenlenen iftar programında; Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Görme Engelli Birimi görevlisi Tuğba Durgut, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Aynur Yiğit, Samsun’da ailesinden uzakta eğitim alan OMÜ’lü öğrenciler yer aldı.

Katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür eden Görme Engelli Birimi görevlisi Tuğba Durgut yaptığı değerlendirmede “Üniversitemize şehir dışından gelen ve ailesinden uzak öğrencilerle iftar programında buluştuk. Birlik ve beraberlik duyguları güçlendiren iftar programıyla öğrencilerimize sıcak aile ortamını hissettirmek istedik. Ayrıca ilerleyen süreçlerde Dernek ile birlikte daha farklı etkinliklere imza atacağız.” ifadelerini kullandı.