NexisUni ve TotalPatent One Deneme Erişimi

27.10.2022
NexisUni ve TotalPatent One Deneme Erişimi

Değerli kullanıcılarımız,  NexisUni ve TotalPatent One deneme erişimine açılmıştır.

Erişim için tıklayınız.

NexisUni

8 milyonu aşkın araştırmacıya hizmet veren ve 2000’den fazla kütüphane tarafından kullanılan NexisUni, 17.000’den fazla haber, ticari ve yasal kaynağa tek bir arayüz üzerinden erişim imkanı sağlamaktadır. NexisUni sayesinde farklı ülkelerin hukuk, içtihat ve diğer bilgilerini kapsayan 1000’den fazla hukuk dergisine çevrimiçi olarak erişebilirsiniz. NexisUni; hukuk alanında, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada, Hong Kong, Güney Afrika, Malezya, Yeni Zelanda ve Avustralya’da ki yasal davalar, tüzük ve mevzuat kaynaklarına uluslararası yasal erişim sağlamaktadır.

NexisUni ile birlikte piyasa araştırma raporları, şirket bilgisi, finansal bilgi, şirket yapıları ve biyografik bilgileri içeren geniş kapsamlı arşiv bir tık ötenizde bulunmaktadır. NexisUni, ayrı ayrı abonelikler gerektiren  Business Monitor International, PRS Country Risk, PRS Political RiskHoover’s, Mergertstate M&A Database gibi veritabanlarını kapsamakta olup uluslararası kaynaklardan elde edilen ülke bazında ekonomik ve siyasi raporları kullanıcılarına sunmaktadır.

Yasal Kaynaklar:

• Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada, Hong Kong, Güney Afrika, Malezya, Yeni Zelanda ve Avustralya’da ki yasal davaları içermektedir.
  • Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada, Hong Kong, Çin, Yeni Zelanda ve Avustralya’da ki tüzükleri ve mevzuatları içermektedir.
  • 25’den fazla ülkeden/yargılarından hukuki incelemeler ve hukuk dergileri bulunmaktadır

Haber Kaynakları:

• Gazeteler, haber merkezleri, basın bültenleri, bloglar, haber transkriptleri, endüstri ticaret basını, magazinler, dergiler, bültenler ve daha fazlası
  • 25’den fazla dilde haber kaynakları

Ticari Kaynaklar:

• Company Dossier, 200 milyondan fazla şirketi kapsamaktadır (hem özel sektörden hem de dünya genelinde halka açık şirketlerden)
  • SWOT Analizi Raporları
  • Önde gelen ticari kaynaklar: Hoover’s, BMI Company/Industry Analysis Reports, Mergertstate M&A Database

TotalPatent One

Erişim için tıklayınız.

TotalPatent One veri tabanı, tek bir platform aracılığıyla 120 milyondan fazla tam metin patente erişim sunmaktadır. Dinamik arama metotları ile araştırma, karşılaştırma ve analiz yapma fırsatı sunmaktadır. TotalPatent One, 1790 yılından günümüze kadar olan patent verilerini 107 farklı patent ofisinden (US, EP, WO, DE, FR, GB, CN, JP, KR) alarak kullanıcılara ulaştırmaktadır.​

• 120 milyondan fazla tam metin patent