ONLİNE KAYIT FORMU HİZMETE AÇILMIŞTIR.

ONLİNE  KAYIT  FORMU HİZMETE  AÇILMIŞTIR.

Kütüphane Faaliyetlerinin Yönetilmesi Süreci adı altında Ödünç Verme İşlemleri için kayıt olunması gerekmektedir. Aşağıdaki bağlantı adreslerini ve yönlendirmeleri kullanarak kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Değerli Kullanıcılar; Kütüphane hizmetleri süreci kapsamında eğitim-öğretim faaliyetlerinin etkin, verimli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi sebebiyle Kütüphane Üyelik İşlemleri Kayıt Formu’muz erişime açılmış olup, kayıt için lütfen tıklayınız. Kullanıcılara ait Ödünç Hakları süreleri, kütüphane kullanıcı gruplarına göre şu şekildedir:

Akademik Personel 7 Adet Kitabı 90 Gün süreyle

İdari Personel : 4 Adet Kitabı 30 Gün süreyle

Yüksek Lisans Öğrencisi : 5 Adet Kitabı 30 Gün süreyle

Doktora Öğrencisi : 6 Adet Kitabı 30 Gün Süreyle

Lisans Öğrencisi : 4 Adet Kitabı 15 Gün Süreyle ödünç alabilir..

Sıkça Sorulan Sorular için lütfen tıklayınız.

Kütüphane Yönergesi için lütfen tıklayınız.