Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kütüphane D.B. Kurupelit Kampusu 55139 Atakum/ SAMSUN

Kütüphanemizde Çocuklar için Eğitici ve Eğlenceli Bir Gün

Polis Abla İlkokulu kütüphanemizin çocuk bölümünü ziyaret etti. Kütüphanemizin çocuk bölümünde gerçekleştirilen etkinliklerle minik ziyaretçilerimiz hem eğlendi hem de öğrendi. Çocuklar, kitap okuma etkinliği ve kütüphane kullanımı hakkında bilgi alarak okumanın ve kütüphanenin önemini kavradılar.

Etkinliğin devamında, seminer odamızda çocuklara çizgi filmi izlettirildi. Çocuklar, eğlenceli ve öğretici bu filmle hem keyifli vakit geçirdiler hem de yeni bilgiler edindiler.

Ayrıca, görme engelli birimimizde çocuklara engellilik ve engellilere farkındalık eğitimi verildi. Bu eğitim, minik ziyaretçilerimizin empati duygusunu geliştirip sosyal duyarlılık kazanmasına katkı sağladı.

Kütüphanemizin düzenlediği bu etkinlik, çocukların hem bilgilenmesini hem de eğlenmesini sağladı.

Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bize E-Mail Gönderebilirsiniz :