EBSCO Nisan Eğitim  Webinarları Programı

20.04.2023
<strong>EBSCO Nisan Eğitim  Webinarları Programı</strong>

Webinar: Mobil Uygulama ile Literatür Tarayabileceğiniz Biliyor Muydunuz?

Akıllı telefonunuz ya da tabletiniz ile literatür taraması yapıyor musunuz? EBSCO mobil uygulaması ile kaynaklara nasıl erişim sağlayacağınızı, kütüphane kaynaklarını beğenme, saklama ve paylaşma seçeneklerini ve daha fazla özelliği keşfedin.

Tarih: 26 Nisan 2023, Çarşamba

Saat: 15:30 – 16:30

Kayıt için tıklayınız

Tıp ve Sağlık Bilimlerinde Literatür Tarama, PubMed ve CINAHL Dergilerinin Tam Metinlerine Erişim, KDT Filtreleri

PubMed dergilerinin tam metinlerine nasıl erişebileceğinizi biliyor musunuz? MeSH’in Tıp ve Sağlık Bilimleri’ndeki önemini ve MeSH kullanarak nasıl arama yapabileceğinizi, Meta-Analizler ve Sistematik İncelemelerin önemini ve nasıl bu kaynaklara erişeceğinizi ve Tıp ve Sağlık Bilimleri’nde literatür taramanın ipuçlarını keşfedin.

Tarih: 27 Nisan 2023, Perşembe

Saat: 15:30 – 16:30

Kayıt için tıklayınız

Mühendislik ve Uygulamalı Bilimlerde Seçkin Kaynaklara Erişim ve Literatür Tarama Teknikleri

Tarih: 28 Nisan 2023, Cuma

Saat: 10:00 – 11:00

Kayıt için tıklayınız

Mimarlık, Sanat ve Tasarım Alanlarında Seçkin Kaynaklara Erişim ve Literatür Tarama Teknikleri

Mimarlık, tasarım ve sanat alanlarına özel olarak tasarlanan Art & Architecture Source ile dünyanın en kaliteli kaynaklarına erişim sağlarken, aynı zamanda pratik özellikler kullanarak araştırmalarınıza değer katmaya ne dersiniz?

Tarih: 28 Nisan 2023, Cuma

Saat: 11:30 – 12:30