Grove Art Online Deneme Erişimi

02.10.2024
Grove Art Online Deneme Erişimi

Değerli kullanıcılarımız, sanat alanında araştırmalarda kapsamlı ve güvenilir bilgi içeren otorite niteliğiindeki Grove Art Online 30 Kasım’a kadar deneme erişiminize açılmıştır.

Erişim için tıklayınız.

Grove Art Online, sanat dünyasının her alanında geniş kapsamlı bilgi sunar. İçeriğinde şunlar bulunmaktadır:

• Ünlü sanatçılar, eserler ve sanat akımları hakkında ayrıntılı biyografiler ve makaleler,
  • Resim, heykel, mimari, fotoğrafçılık ve diğer görsel sanat dallarına dair kapsamlı bilgiler,
  • Sanat tarihi ve teorisi üzerine derinlemesine araştırmalar,
  • Dünya çapında müzeler, galeriler ve sanat kurumları hakkında bilgi.

Dictionary of Art, yaklaşık 7.000 uluslararası akademisyenin katkıda bulunduğu 30.000 imzalı ve hakemli makalesi ile görsel sanatların tüm yönleri hakkında eşsiz bir otoritedir. Grove Art, sanatçılar, mimarlar, zanaatkarlar, patronlar, akımlar, yerler ve dönemler hakkında girişlerin yanı sıra daha fazla araştırma için kaynakçalar ve Oxford’un müzeler, galeriler ve diğer seçkin sanat kuruluşlarıyla ortaklıkları aracılığıyla sunulan binlerce aranabilir görüntü içerir.