IET.tv (9.000’den fazla mühendislik ve teknoloji konulu video) erişiminiz açılmıştır

28.04.2020
1.574

Dünyanın en buyuk muhendislik kurumlarından biri olan Institution of Engineering and Technology  firmasi tarafından sunulan   IET.tv (9.000’den fazla temel mühendislik ve teknoloji konulu video) veritabani erişiminiz IP adresleriniz üzerinden 27 Haziran tarihine kadar açılmıştır.

Erişim adresi: http://tv.theiet.org

IET.tv:

Institution of Engineering and Technology(IET) tarafından geliştirilen IET.tv, dünyanın en büyük mühendislik ve teknoloji videoları koleksiyonudur.

9.000’den fazla temel muhendislik ve teknoloji konulu videoyu kapsamaktadır.

• Dünya çapında seckin üniversite ve araştırma enstitülerinden seminerler
  • Ders anlatımı ve ders materyali.
  • Endüstri ve akademiden lider uzmanlarla roportajlar
  • Tüm büyük IET etkinliklerinden dersler ve sunumlar

IET Hakkında:

IET, 150‘den fazla ülkede 167.000‘in üzerinde üyesi bulunan Avrupa’nın en büyük profesyonel mühendisler grubudur. Global mühendislik topluluğuna ilham veren, bilgilendiren, etkileyen ve toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için teknoloji yeniliğini destekleyerek daha iyi bir mühendislik dünyası yaratmak için çalışmaktadır. Araştırma topluluğu için geniş kapsamlı yayıncılık programı, her biri IET Dijital Kütüphanesi’nde bulunan her yıl yaklaşık 50 yeni başlıktan oluşan 500’den fazla e-kitap, mektup ve açık erişim dergileri içermektedir. Dünyanın en büyük mühendislik ve teknoloji video içeriği çevrimiçi arşivi olan IET.tv’nin mühendislik ve fizik disiplinleri ve üreticileri için saygın bir A&I veritabanı olan Inspec’in dünyaca ünlü yayıncısıdır.